VAN VLIERDEN CARAVANS BV | ZUIDOOSTBEEMSTER

Sprite Cruzer 2017

De topserie van Sprite.

 

Voor het seizoen 2017 biedt de Cruzer SR een groot aantal noviteiten. Het nieuwe buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij Sprite de trend aan voor de komende jaren. Niet alleen mooi, maar ook innovatief met een front dat geheel uit polyester bestaat. Zowel de binnen- als de buitenzijde.

 

De Cruzer SR is heeft een vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het afgelopen jaar geïntroduceerde Smart + + constructiesysteem. Hierdoor is uw nieuwe Cruzer zeer goed bestand tegen vocht.

 

De luxe van de Cruzer SR is nog steeds onovertroffen in de markt, met een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, koudschuimmatrassen op de vaste bedden, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 110 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.

 

De Sprite Cruzer SR is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn. 

 

Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en tot 10 jaar garantie op vochtinwerking. (mits voldaan aan de voorwaarden).        


         

 

         

 

Klik hier voor de prijzen van 2017  /  Klik hier voor de catalogus