NIEUW!! TINYHOUSE

TINY HOUSE KOPEN

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen en het gemak van een Tiny House. Om uiteenlopende redenen groeit de interesse om een Tiny House te kopen. We zien stellen en gezinnen die ecobewust willen wonen in een rustige omgeving. De recreatiesector die kant- en-klare, direct te verhuren huisjes laat plaatsen. Ook in de behoefte aan tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld voor vluchtelingenopvang of noodoplossing bij scheidingen, bieden Tiny Houses een flexibele en snelle oplossing.

Deze Tiny Houses  worden turnkey opgeleverd. Het plaatsen en aansluiten kunnen wij eventueel ook voor u verzorgen.  De prijs hiervoor is nader te bepalen,  afhankelijk van de lokatie.  Daarna kan de Tiny House direct in gebruik worden genomen. Meer weten of wilt u bezichtiging plannen? Stuur ons een e-mail en we bellen u spoedig terug!

DAAROM KOOPT U EEN TINY HOUSE

Of een Tiny House kopen iets voor u is? Grote kans dat het antwoord ‘ja’ is. Helemaal wanneer u leest dat wij Tiny Houses op wielen door heel Europa leveren. Huisjes, die na plaatsing direct klaar zijn voor bewoning of een stressvrij verblijf … u ziet vast de mogelijkheden al voor zich!

– U wilt op uw recreatiepark compacte huisjes aanbieden die alle ruimte laten voor het buitenleven? Wij leveren uw Tiny Houses snel uit voorraad en produceren vlot bij. Van enkele huisjes tot grotere aantallen, waar dan ook in Europa; dus direct snel klaar voor de verhuur.

– Als overheidsinstantie dient u zorg te dragen voor tijdelijke huisvesting. De opvangcentra zitten echter al overvol. Toch wilt u eventuele vluchtelingen comfortabel en veilig onderdak bieden. Bouwen of verbouwen kost veel tijd. Tiny Houses kunnen daarin een goede oplossing zijn. Deze compacte woningen zijn van alle basics en moderne gemakken voorzien.

– U zoekt tijdelijke huisvesting voor werknemers, gasten, uzelf of wie dan ook? Wellicht is een Tiny House kopen ook voor u de oplossing. Wij verkennen graag samen met u de mogelijkheden.

TINYHOUSE.NU: STRESSVRIJ CONCEPT

Wij geloven  in pasklare oplossingen voor iedereen. Daarom hebben we samen met de fabrikant onze Tiny Houses tot in de puntjes uitgedacht. Het resultaat is dat u zonder keuzestress uw Tiny House koopt. U heeft keuze uit drie modellen met elk een unieke indeling waarin iedere vierkante centimeter wordt benut. U hoeft zich niet te buigen over bouwtekeningen, de beste plek voor de badkamer of de grootte van de ramen voor een optimale verhouding tussen lichtinval, zicht naar buiten en privacy.

WAT IS TURN KEY PRECIES?

Turnkey betekent vrij vertaald ‘sleutel-in-de-deur’. U neemt contact met ons om een Tiny House te kopen, geeft uw voorkeuren en gewenste opties door en wij gaan voor u aan het werk. Na het aansluiten op de voorzieningen kunt u het huisje direct (laten) betrekken.  Een comfortabel onderkomen tot 4 personen. 

Oftewel: sleutel omdraaien en wonen / recreëren maar!

Dit is bij uw Tiny House inbegrepen:
#  Airconditioning
#  Verwarming
#  2-persoons matras
#  2-persoons slaapbank
#  Badkamer en toilet
#  Complete keuken incl. combi-magnetron en koelkast.

LEVERING DOOR HEEL EUROPA

Bij ons betekent een Tiny House kopen letterlijk alleen het kopen. Over de rest hoeft u zich niet druk te maken. Moet er een partij Tiny Houses op uw vakantiepark in Spanje worden geplaatst? Hiervoor schakelen wij onze betrouwbare transportpartner in. Maar net zo makkelijk kan dit naar Scandinavie. Wat mogelijkheden betreft zijn we heel flexibel. Kleine aantallen leveren we uit voorraad, voor grote aantallen stellen we samen met u een opleverplan samen. Dankzij onze eigen productielijn bij de fabrikant kunnen wij u duidelijke data voorleggen. Ook dat hoort bij stressvrij een Tiny House kopen.

MEER INFO OF NU EEN BEZICHTING PLANNEN?

Bent u benieuwd of een Tiny House dé oplossing voor u is? We bespreken graag wat wij kunnen betekenen in uw situatie. Uiteraard doen we dat vrijblijvend inclusief een bezichtiging. Wij hebben ervaring met huisvesting voor vluchtelingen, recreatiewoningen voor verhuur en meer. Zodoende kunnen wij zowel de zakelijke markt als de overheid deskundig adviseren over de vele mogelijkheden. Stressvrij Tiny Houses kopen? Welkom op Tinyhouse.nu!

✓   Complete keuken
✓   Complete badkamer
✓   2 persoons matras
✓   Slaapbank
✓   Airco/verwarming
✓   Combimagnetron
✓   Koelkast

€ 54.450,--