Caravan Onderhoud

BEL OF MAIL ONS VANDAAG NOG

Onze BOVAG Certificeerde werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur, waaronder een computer gestuurde remmentestbank. BOVAG Onderhoudsbeurt - Zorgeloos op reis

Onze monteurs zijn gediplomeerd en u kunt voor iedere schade bij ons terecht. Verder: schade-reparaties van daken, zijwanden, fronten tot vloeren. krijgt u 2 jaar garantie.

Voor het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt kunt u rechtstreeks onze werkplaats bellen. Tel: 0299 657220 (di t/m vrij van 08.00 uur tot 17.00 uur) of 0299-654925 (di t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur).

Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt letten we op:
o.a. koppeling, stabilisators, schokdempers, remmen, chassis, banden
o.a. zijreflectoren, bevestiging
o.a. gasstel, kachel, stopcontacten aarding, verlichting, koelkast

Wij doen een algemene vochtmeting.
Bij twijfel kan een uitgebreide controle worden uitgevoerd.

Op eventuele reparaties krijgt u automatisch drie maanden garantie. Als de caravan is nagelopen en in orde bevonden, krijgt u de BOVAG-onderhoudssticker. Vergeet niet, wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, te vragen naar het bijbehorende onderhoudsrapport. Het nummer van de sticker moet op het rapport worden vermeld .

Wij verzorgen niet alleen alles op het gebied van caravans en vouwwagens maar ook voor aanhangers, (boot) trailers en paardentrailers.